Kanoten.

Kanoten.
Denna bild tog jag en morgon när jag var ute och gick nere vid sjön. Tycker själv att den är jättebra.

Vinterkräksjukan!

Min dotter ligger inte så långt ifrån mej och sover, hon har nämligen åkt på vinterkräksjukan.
Det är första gången som hon är så här riktigt sjuk, man blir otroligt blödig som förälder när
ens barn är sjuka. Jag har suttit och hållit henne i handen och smekt henne i pannan sen hennes mamma åkte till jobbet imorse. Det är när dom är sjuka man förstår hur mycket man älskar dom.
När jag ser på henne när hon ligger där alldeles blek och bara sover så är det väldigt nära att tårarna
kommer, jag älskar henne så MYCKET!!!

Stubben

Gudsverk....


Piper-Heidsieck Brut

22476-13Piper-Heidsieck Brut
- champagnernas champagne -
Redan 1785 tog Piper-Heidsieck fram sin första ”cuvée” - en kvalitetschampagne som sedan dess har rönt många framgångar. Sedan lång tid tillbaka är den även filmstjärnornas favorit.
Stjärnorna må växla men deras älsklings-champagne består och Piper-Heidsieck är den officiella champagnen vid filmfestivalen i Cannes.
Piper-Heidsieck är så omtyckt och uppskattad att det ver 6:e sekund öppnas en flaska Piper någonstans i världen.

Champagne är det perfekta sättet att förhöja känslan av fest - det är ju synonymt med både lyx och framgång. Dessutom är det ju fantastiskt gott.


En underbar morgon!

En underbar morgon!

Denna bild är tagen igår morse från vårat vardagsrums fönster. Det var en helt underbar morgon, klarblå himmel, sjön låg spegelblank och det var cirkus 13 grader i luften....Det bästa av allt är att idag är det ännu bättre väder.

Semester...

Då var våren äntligen på ingång, och vi ett steg närmare sommaren och semester. Vi har lite funderingar på att åka till gotland i sommar. Är det någon som läser detta och har något tips på något barnvänligt alternativ  så hör gärna av er.(Har en dotter på 13mån).

Våren!

Jag undrar bara vart våren tagit vägen!? Den borde varit här för flera veckor sen.
Varje morgon när jag vaknar hoppas jag att våren ska ha kommit, men det är
nit varje dag! Det är typiskt när man precis lyckats få tag på ett boende med ute-
plats. Men om jag köper en grill så kanske våren kommer!? Jag gör det...

Högtider!

Varför ska det frossas i mat och dryck vid vissa tidpunkter på året? Jag vet att det är upp till en själv, men hur fan lätt är det när alla andra runt omkringen frossar!! Alla överviktiga måste tycka det är underbart när det är dags för att fira en högtid, det blir liksom legitimt att få äta/frossa. Efter tre dagars frossande så försökte jag idag att tygla mej själv och vara någolunda sund, jag lyckades fram till porter steken sen så var det kört...Det blev pizza med cola till kvällen och i normala fall så brukar jag ta cola light, men inte ens det gjorde jag idag. Det är inte någons fel det handlar bara om min egen inställning, min karaktär är väl inte den bästa. Jag är inte själv överviktig men efter en sån här helg så känner man sig så jävla äcklig!!
Den enda högtiden som jag inte får den här "känna mej tjock äcklig känslan" är midsommar. Julen är värst...Framåt nyårsafton så är det nästan så att man vill konvertera till vegetarian. Det blir ut och springa i veckan eller åtminstone ut och gå med min dotter Alva.


Lycka

vad är det? Igår åkte jag tåg från göteborg till Sandared. Och under den tåg färden så kände jag mig väldigt lycklig, och började då att grubbla lite i tanken över vad lycka är? Och givetvis så är det väldigt individuellt.
Men för mej så är lycka eller snarare lyckokänsla, när jag är på väg någonstans. Som i detta fall på tåget mellan Göteborg och Sandared, det jag menar är: att det var inte över att jag skulle åka till Sandared i säg som gjorde att jag fick ett lyckorus, utan det var kombinationen av en massa olika intryck och tankar på vägen. Tankarna styr allt och lär man sig att styra sina tankar så blir man en lyckligare människa.
 


När jag var liten grabb!

Så sov jag ofta i tält på tomten. Och det gjorde jag oftast av den anledningen att då kunde jag smyga ut på natten  och leka ninja. Jag vet inte om ni kommer ihåg dom här skorna som alla hade på 80-talet? Dom var i svart tunt tyg med en minimal plast gummi sula och vägde typ 1gram. Dom hade jag i varje fall på mej när jag var ute och smög och lekte ninja..När jag var liten så trodde jag att "karateman" var ett yrke och det ville ju ja jobba med när jag blev vuxen.. Man hade ju en otrolig fantasi när man var liten, jag kunde sitta i timmar med mitt lego, man kunde ägna en hel dag åt att bygga fördämningar i bäcken och göra små barkbåtar m.m. Det jag undrar är vad den fantasin tog vägen när man blev äldre? Jag tror ju inte den bara är borta helt utraderad. Den måste ju finnas där någon stans långt inne i hjärnan någonstans. Vissa dagar är man mer kreativ än andra dagar, men när man var liten så var man det varje dag. Det spelade ingen roll om det ösregnade ute så hittade man på något..Eller är det så att det är det man minns? I själva verket kanske man inte hade så roligt!!??

Att vara förkyld..

Varför tycker jag att jag är sjukast i världen när jag är förkyld? Jag blir så otroligt (tycka synd om mej själv) ingen annan kan vara sjukare en mej! Men att vara förkyld är ju så jävla irreterande. Man undrar ju hur mycket snor man igentligen kan producera under en förkylningsperiod!? Det borde finnas någon max gräns för hur mycket snor det får produceras..Plus att jag forfarande har rethostan kvar, så ni förstår nog hur jävla synd det är om mej!? Nej nu måste jag gå och snyta mej för 1000 gången..

Köpcentrum!

Igår var jag i ett så kallat köpcentrum, och det vet ju alla vad det är för något!? Men för er som inte vet vad det är så är det en jätte lokal med massa affärer i. Jag var för övrigt där med min sambo och dotter. Och då slog det mej hur jävla snåla många äldre människor är. Vi var nämligen inne på ica kvantum och handlade när detta slog mej, närmare bestämt charkdisken. Ibland så bjuder dom ju på typ ost eller korv, och idag så bjud dom på ost. Så jag tog en tandpetare och spetsade en ostkub, varpå en galen pensionär nästan puttar undan mej för att få komma fram till skålen med ost. Jag flyttar mej några steg bakåt och tänker för mej själv att jag ska kolla in den där människan lite grann, för det första så tar hon 7-8 ostkuber och när hon som jobbar där vänder sig om,  så tar hon ett jätte lass till...Sen ser jag hur hon fortsätter fram till där dom bjuder på juice och greppar en mugg i varje hand. Jag diskuterar detta med min sambo Sara som har jobbat många år på vivo. Och hon säger att många pensionerer dom köper ingen kasse att bära hem varorna i, utan antingen så har dom med sig en kasse, eller så trycker dom ner varorna i dom här fryspåsarna som är gratis..

Jag är ingen pensionersrasist men ibland så reagerar man ju på folksbetende, och den här gången var det en pensioner som störde mej....

Rethosta!

Har sovit typ en halvtimme inatt, och detta p.g.a av en väldigt irriterad rethosta. Tänk er att någon skrubbar insidan av din hals med stålull var 5 min, så har ni känslan av min förbannade hosta! Pluss att min dotter haft feber inatt och legat och gnytt..Så jag känner mej helt kokt i huvudet idag, varje steg jag tar känns som ett träningspass i lumpen..Men trots denna trötthet så ska jag och min familj göra staden.