Toan!

I helgen så var jag med min familj på staden och drack ett par glas vin. Varpå min dotter blir kissnödig, vi går ner på toaletten som är typ 1 kvadrat stor. Jag hjälper min dotter med byxorna och trosorna och när jag ska hjälpa henne upp på toasittsen så upptäcker jag att den är full av kiss, någon jävel före oss har alltså kissat ner hela ringen utan att torka upp det! Jag blir så förbannad, så det fullkomligt kokar i mig!! Jag får då dra upp Alvas trosor och byxor öppna toadörren ställa ut Alva utanför för att jag ska kunna komma åt att göra rent toasitsen, Alva står bakom och skriker att hon snart kissar på sig!! Tillslut så är jag klar med rengöringen av ringen och får in Alva på toan för att kissa.
Jag fattar bara inte hur man kan lämna en toa på det sättet, jag har väll någon gång kissat på kanten men då har jag ivarje fall gjort rent efter mig, trots en ganska hög promille i blodet....SKÄMS PÅ DIG DU SOM GJORDE DET!!!

Trött!

Tröttheten har fullständigt kopplat grep om mig. Varenda liten cell i mig är som förlamad skulle bara vilja blunda och sova, MEN! jag har ju lilla Alva som jag måste leka med. Innan Alva fanns så brukade jag alltid sova en timme efter jobbet, men det går icke längre. Jag undrar bara vad man gjorde med all tid innan man fick barn!?

Må väl alla som jag känner och inte känner...