Curry!?

Häromdagen så lagade min flickvän kyckling med currysås, och det var då mina tankar skenade iväg på just curry. Det var när jag skulle diska formen, som det slog mig att curry måste var en av världens starkaste kryddor.

Och då menar jag inte stark som när man äter(typ pepparoni stark) utan själva färgen, för det var helt omöjligt att få bort all färg från formen. Skulle man få en curry fläck på tröjan, så kan jag lova att det inte finns något fläckbortagningsmedel i världen som tar bort fläcken. Man skulle kunna använda curry i sån här självförsvarsspray, tjuven skulle gå omkring helt gul i flera veckor.


Curry nam,nam/Henke


Pappa ledig!

Pappaledig!! 2005-08-22

 

 

Detta är då min första pappalediga dag med min dotter Alva , eller det skulle ha varit det om det inte vore för mitt jobb där det råder total kaos!! p.g.a. av personal brist,utbildningar av vårt nya bokningssystem m.m.

så jag helt enkelt ställer upp och jobbar fram till den 1 sept. Men officiellt så skulle jag ha gott på min pappa ledighet idag.

Alltså min första pappa ledighets dag började med att Alva vaknade cirkus 6.30 och då gick hennes mor Sara (min underbara sambo) och fixade ihop en flaska välling som jag gav Alva. Efter att hon fått i sig en hel härlig flaska välling så var hon väldigt nöjd så vi somnade tätt ihop, medan Sara fick njuta av en härlig frukost framför tvn.

Anledningen till att jag ska vara hemma med våran dotter är att Sara ska börja plugga. Hon har kommit in på en utbildning som heter behandlingspedagog och är två år, så då för jag möjlighet att vara hemma med vårt lilla kärleksbarn, känns jääätte bra!!!

Åter tillbaka till hur min dag hittills har sätt ut, vart var vi? Jo! Alva och jag somnade tätt ihop sen vaknade vi strags innan det var dags för Sara att åka till skolan, så det blev pusskalas med hela familjen innan Sara begav sig till skolan, sen så gick jag och Alva upp, jag åt lite frukost det vanliga d.v.s. två mackor med skinkost och kaffe. Sen var det daxs för Alva att få sin gröt,( hon gapade lika stort som man gör när man är hos tandläkaren)

Efter att hon ätit upp all gröt fick hon en halv banan det tycker hon mycket om. Sen så slocknade hon som en stock och då passar jag på att påbörja min dagbok om hur det är att var pappaledig.

På återseende/Mvh.Henke