Dagens citat!

Dåliga repliker när man har sex:
    Men alla ser roliga ut nakna! Är det bara jag, eller luktar det bränt här? Försök att andas genom näsan. Kan du ge mig fjärrkontrollen? Hoppas du är lika snygg när jag är nykter... Vet du att taket borde målas om? Kan man tänka sig, jag som försökte stöta på din kompis

Polisen!

Jag har börjat jobba igen efter nio månaders pappaledighet och det känns faktiskt väldigt bra.
Men en sak som gjorde mig väldigt förbannad häromdagen på jobbet: En gäst på hotellet kommer fram till mig och ber om telefonnumret till polisens hittegodsavdelning, för att han blivit av med sin videokamera plus sin vanliga kamera PLUS!! en massa film. Han sa det, att det spelar ingen roll på kamerorna utan det är innehållet dvs. filmrullarna och dvd banden. Dom hade nämligen bilat i europa i två veckor med sina barn och filmat och fotat hela europa resan. Nu var allt!! Alla minnen försvunna. Men i varje fall så gjorde han en anmälan hos polisen. Senare på eftermiddagen så kommer det in en taxichaufför med en kameraväska och jag tänker direkt att det måste vara den familjens väska. Problemet är bara att den familjen checkat ut från hotellet och jag minns inte vad dom hette, men då kom jag på att dom gjort en polisanmälan så jag ringer upp polisens hittegodsavdelning och försöker få fram ett mobilnummer till familjen men dom hittar ingen anmälan. Det är därför jag skriver om just detta för det gör mej så jävla förbannad att polisen inte har tillräkligt med resurser, det känns som att dom bara har kastat anmälan i papperskorgen,  om dom ens har skrivit en anmälan?!
Men det slutade med att vi hittade en gammal biljett i kamera väskan som det stod pappans namn på, och då kunde jag gå in och hitta hans telefonnummer i datorn. Gissa om han blev glad!? Hans fru grät.

Ha en fortsatt skön sommar på er alla/Henke

Dagens citat!

"En fullkomlig nyhet, alltså något som inte hänt förut, någon gång, vars episka mönster är helt okänt, skulle troligen inte komma in i en tidning. Den skulle inte gå att känna igen, och troligen inte att återge. Definitionen på en nyhet är nämligen inte att den aldrig hänt förut, utan att den hänt så många gånger förut att man omedelbart känner igen den som en nyhet."


Dagens Citat!

Vi som mötas några korta stunder,
barn av samma jord och samma under.
på vår levnads stormomflutna näs!
Skulle kärlekslöst vi gå och kalla?
Samma ensamhet oss väntar alla,
samma sorgens sus på gravens gräs.

Citat!

Varuhusets dekorationschef hade förhört sig med européer, han hade lyssnat och antecknat. Det mesta blev rätt. Mne inte allt. Över varuhusets fasad fanns nu i jättebokstäver, upplyst i olikfärgade lampor, orden MERRY CHRISTMAS. Men illustrationen i neonslingor av jultomten med vitt skägg och röd luva befann sig i en säregen situation. Som ett resultat av dekorationschefens missupfattning hade jultomten fått en Jesusroll. Jultomten i Tokyo var uppspikad på ett kors.

Ockelbo marknad del 2..

Ockelbo marknad var en ända lång svettig promenad, det var olidligt varmt denna dag. Så jag kan rekomendera att inte åka på marknad när det är 30 grader varmt. Men nu har jag i varje fall varit där, det blev en god korvtallrik och en ännu godare iskall öl....Men ingen Victoria eller Daniel syntes till dock så såg jag hans föräldrars hus. Det blev inget sockervadd till min dotter heller, istället så fick hon ett glasswienerbröd.

Då har man ytterliggare lagt en pusselbit i livspusslet/ Ha det bäst!

Ockelbo marknad!

Idag ska jag med familjen till Ockelbo marknad, det blir premier för mej och lilla Alva. Jag tycker det är rätt så charmigt med marknader, kanske man stöter på kronprinsessan Victoria och Daniel?!(tror nått, men kanske) I varje fall så blir det både varmkorv och sockervadd.
Jag återkommer senare med hur det var....