Lilla och stora handen!

Lilla och stora handen!

Diskmaskinen!

Då var äntligen diskmaskinen inkopplad. Vi köpte den för 1-månad sen och jag gjorde plats för den så fint i köket. Så där har den stått och jag har tittat på den varje dag men inte kunnat använda den, mycket frustrerande. Ibland har det varit drivor med disk och diskmaskinen har stått där och bara tittat på, men nu jävlar så får den jobba istället. Dessutom så är den snygg, och går väldigt tyst också.

Må väl/Henrik

Renoveringen!

Då börjar vi närma oss slutet på renoveringen av köket, nu är det bara bänkskivan och golvet kvar sen så är det klart. Jag är väldigt nöjd med detta lilla köksprojekt som har visat att jag inte har tummen mitt i handen.
Så snart är det dags att ge sig på hallen när köket är klart, jag tänkte ta hjälp av hantverkare och göra altanen
men jag tror faktiskt att jag ska göra det själv.

Ha en underbar dag/Henke

Renovering av kök!

Faan va nöjd jag är, har idag kommit en bra bit på renoveringen av vårat kök. Jag känner mig som värsta hantverkaren. Det är mycket kvar att göra men dom nya köksluckorna och lådorna är på plats och diskmaskinen
står på sin plats dock inte ikopplad. Jag tror det bor en hantverkare i oss alla, det gäller bara att våga plocka fram den. Känslan att göra det själv är väldigt tillfredställande, när det går bra vill säga.
Jag återkommer med min renovering..

Må gott

Polis, Polis potatis ....

22476-43

Sol i sinnet!

Nu har det varit dåligt väder väldigt länge som ni kanske vet eller har märkt. Men så helt plötsligt så tittar himlen fram. Och varje gång den gör det så händer det något med hjärnan i allafall i min hjärna, den liksom öppnar sig som en blomma och energin bara flödar fram! Jag är extremt väder känslig, "NOVEMBER" månad så skulle jag behöva fly till sydligare breddgrader. Om det hade varit tvärtom att man blev pigg av mörker och trött av ljus, så hade Göteborg varit den ultimata staden att bo i...

Mvh världens bästa Henka