Sälen!

Sälen!

Tulpanen!

Tulpanen!

Fönstret!

Fönstret!

Isen i vassen!

22476-34

Stegen!

Stegen!

Inom kort kommer jag ha en fotoutställning..


Mvh Henrik!

Pulkaåkning!

Idag har jag och min familj varit och hälsat på familjen Törndahl-Sandin. När vi åkte från göteborg så fullkomligt ösregnade det. När vi börjar närma oss Bollebyggd, Bollebyggd är alltså samhället före Sandared och Jonas och Jessica bor i Sandared, så möts vi av ett snölandskap helt otroligt bara sex mil ifrån Göteborg. Så vi åkte både pulka, bob och stjärtlapp...SUPER KUL!!
Efter pulkaåkning så bjöds det på kaffe, varmchoklad, saft och smörgås..
Det var verkligen en jätte trevlig dag.

Må väl/Henke

Låg!

Nu börjar jag allvarligt  att tröttna på detta fucking väder. Det har typ regnat och varit grådaskit varje dag sen oktober. Man kanske skulle tömma sparkontonen och åka till söderhavet i en månad?! Tänk er att bli lite knaprig på kroppen, zippa på en iskall bira vid strandkanten,  bada nakenbad i solnedgången...
Det är precis vad jag behöver....

Må väl alla där ute/Henke

Shopping!

Idag har jag varit på freeport och handlat en ny as grym träningsoverall av märket adidas. Den är svart med gula revär, lite kill bill stuk. Dessutom så har jag köpt ett par björn borg kalsingar modell Brief..

Må väl/Henke

Tillbaka!

Tänkte jag skulle börja skriva lite igen efter ett antal månader utan inspiration. Jag kommer även ha en fotovecka där jag lägger ut en ny bild/konst varje dag, när det blir vet jag inte än.

Man kan säga att jag är en kreativ livsnjutare och med det menar jag, att jag är en fritidskonstnär som älskar form och bild och även att äta och dricka gott, alltså njuta åt det goda i livet. Och det har resulterat i övervikt alla som kände mig mellan 1985-1997 vet hur smal jag var, vägde typ 59kg fram till 1997...
Nu väger jag 85kg inte så farligt med tanke på att jag är 180cm lång. Men min över vikt har satt sig på magen, bara på magen en så kallad gubbmage. Jag har lite planer på att få bort den "så kallade gubbmagen" genom att börja åka längdskidor, men problemet är att jag bor i göteborg och vi får ju aldrig någon snö...FÖR FAAN!! Man kanske skulle prova rullskidor?!

Må väl alla där ute/Henke